Petrecerea Emporio Armani, Bucuresti


Hello, omuleti. Astazi a fost petrecerea E. Armani din Bucuresti si am vazut cateva tinute de la acest eveniment. Trebuie sa recunosc, in ultimul an simtul estetic in ceea ce priveste vestimentatia s-a mai dezvoltat in randul femeilor de pe plaiurile mioritice, insa altele au ramas pe loc.

Dana Rogoz- Bravo! Nu m-as fi asteptat din partea Danei Rogoz sa fie o fashion addict, insa se pricepe, chiar prea bine. Este o tinuta all Armani, o coafura simpla dar eleganta, un machiaj deloc incarcat, dar special prin discretia lui, singura obiectie este excesul de material al fustei creion, insa arata bine, trebuie sa recunoastem. Avand o obsesie pentru pantofi, trebuie sa zic : sunt absolut geniali. Are originalitate, stil si stie cea mai importanta regula: less is more!

Adela Popescu- dezamagire. Mereu am apreciat felul in care se imbraca la evenimente (vezi tinuta de la premiile Gopo, absolut superba), insa de data asta a dat-o in bara. Rochia o face lata si fara forma, pantofii sunt cam uratei sau poate nepotriviti pentru o rochie de genul, i-as fi asortat cu niste pantaloni conici, cu o culoare tipatoare, indrazneti. Plicul e dragut dar n-are ce cauta in peisaj, coafura si machiajul imi plac.

Malvina- pe cuvant daca auzisem de ea pana acum 2 luni, imi parea doar cunoscuta figura. Dar am vrut sa ii comentez tinuta pentru un sinur motiv: esti tanara, frumoasa, nu mai purta rochii care seamana cu niste saci, arata-ti formele! Nu zic ca arata rau pe ea, este o prezenta agreabila, combinatia cromatica arata bine desi nu as fi crezut ca asta ar fi posibil, schimba oja cand te imbraci asa, imi place ca a ales un machiaj si o coafura simpla dat fiind faptul ca poarta o culoare stridenta la rochie. Per total arata bine, a femeie serioasa si stilata, insa pe viitor vreau sa vad si ceva mai stramt!

Oana Ionita- dezastru. Rochia e draguta, poarta dres mat! ti-ai asortat bine plicul, pantofii sunt oribili. Rochia, cum am mai spus, arata ok, dar nu pe corpul tau. Te face mai plinuta, iti face picioarele sa para groase, nu-i ceva ce ti-ai dori.

Andreea Patrascu- doza dubla de dezastru: Rochia este… Nu am cuvinte. In primul rand nu face DELOC bine picioarelor ei. Ba chiar i le urateste, pantofii par naspa in combinatie cu rochia, poate ar arata mai bine cu un outfit de strada. Rochia pare venita de la un botez din Cucuietii din Dealu’ Mare pe stanga. Frumos machiajul, totusi.

Ileana Badiu- lectie: dres MAT. Pacat de pantofii absolut superbi si de geanta Chanel, restul e cam.. Tras de par. La un astfel de decolteu nu arata prea bine un colier supradimensional, zic eu. Machiajul nu e reusit, pare mai degraba un pic neingrijit. Coafura simpla, ar fi mers frumos o coada de cal, dar e bine si asa.

Giulia- Frumos! Pantofii si pantalonii- super. Imi plac aplicatiile pantalonilor, foarte dragute, si simplitatea dar totodata senzualitatea pantofilor nude! Bluza, nu ma dau in vant dupa ea, dar e bine aleasa! Coafura e potrivita si machiajul la fel.

sursa foto: http://www.perfecte.ro

Despre Meilă Mădălina

Prea serioasă, împiedicată, neîndemânatică, exagerat de sociabilă şi stresată! Foarte sensibilă, plâng la aproape orice.
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu